O fa'amatalaga e iloa ai le lelei

Faatasi ai ma le suiga o le faʻatauga manaʻomia o ituaiga, faʻatau oloa ma tagata faʻatau, o faʻamatalaga autu e faʻafouina, faʻafeiloaʻi i se masani fou.O a matou tagata mamanu o le a tuʻufaʻatasia atili faʻamatalaga i totonu o lavalava, aumaia le mafanafana i le olaga i aso faisoo, ma faʻateleina le tikeri faʻailoga o oloa tasi.E ala i le faʻafouina o faʻamatalaga masani, faʻasaga i le maketi avant-garde.

O faʻamatalaga masani e le mafai ona suia.E fa'afou e le au mamanu fa'amatalaga masani e fa'aalia ai sitaili eseese.

O le taga o le fa'aoga autu o lavalava.E le gata o loʻo i ai galuega faʻatino, ae o loʻo i ai foi se galuega teuteu malosi aua e masani ona ola i vaega manino o lavalava.Mo se faʻataʻitaʻiga, mamanu taga tele, feteʻenaʻiga lanu, faʻapipiʻiina mea faʻaoga, faʻamatalaga o le taga faʻataʻitaʻiga, mamanu mamanu i luga o le faʻailoga pito o le taga, faʻapipiʻi, mata matala poʻo le teuteuga lipine, ma isi. , e ala i nei faʻamatalaga faʻaalia le tulaga o le tasi oloa aoga lagona.

Faatasi ai ma le atinaʻeina o faʻataʻitaʻiga, o le logo o mea eseese ua avea ma elemene: pine militeri, faʻailoga lalaga, faʻailoga gel silica, pine faʻailoga a le Academy ma le faigofie ma le manaia, Velcro e mafai ona faʻaaogaina ma foliga foliga.E ala i le faʻaogaina o pine eseese, e tuʻuina atu e le au mamanu ni manatu fou i totonu o le sitaili, taʻalo le matafaioi o le teuteuga, ma faʻaalia uiga ma le lauiloa o le sitaili.

O mea uʻamea e masani ona faʻaalia i lavalava e pei o mea faʻaoga, ma mea faʻapipiʻi uʻamea e masani ona aliali mai o vaega faʻafesoʻotaʻi o lavalava i foliga o faʻamau eseese, e pei o pine, eyelets, faʻamau Iapani, faʻamau D, filifili, rivets ma sipa uʻamea.O nei teuteuga u'amea e tele le eseesega ma le ie i tulaga o le va'ai ma lagona.Ona o le luster uʻamea tulaga ese, latou te faʻaopoopoina le fiafia i le oloa e tasi ma faʻafiafia atili ai.O latou o le pa'i fa'ai'u o le fa'asologa o oloa e tasi.

O le lalagaina ma le lolomiina o faʻamatalaga ia e masani ona faʻaaogaina e tagata mamanu.Faʻavae i luga o se mamanu patino ma lanu tutusa, o le lalagaina i luga o se oloa e tasi e fausia ai se vaalele poʻo se tolu-dimensional mamanu teuteuga e faʻamaonia ai le matagofie o faiga taulima.Poʻo le faʻasologa o le lolomiina i totonu o le oloa e tasi, faʻaopoopo se lagona o le mamanu.

Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le faʻaleleia atili o le faʻaogaina o tagata faʻatau, o loʻo taumafai foʻi tagata mamanu e faʻasolo, e ala i le faʻafouina o faʻamatalaga eseese, e tuʻuina atu mea fou ma sili atu ona faʻalelei.

I le avea ai o se kamupani ma le tele o tausaga o le atinaʻeina ma le gaosiga o le autumn ma le taumalulu, o loʻo matou taumafai e saili mea fou, ma taumafai e faʻaalia le uiga masani o oloa taʻitasi e ala i faʻamatalaga.

O la matou sini faifaipea o le mamanuina o lavalava fou ma maualuga mo tagata faʻatau.

O fa'amatalaga e iloa ai le lelei


Taimi meli: Iul-07-2021